Πώς ενεργοποιώ ή απενεργοποιώ έναν συνεργάτη;
Χρησιμοποιήστε τον διακόπτη στην κάρτα του συνεργάτη για να αλλάξετε την κατάστασή του.
Όταν ο συνεργάτης είναι ενεργός
1
Ανοίξτε την ενότητα «Συνεργάτες»
Εντοπίστε το μέλος που θέλετε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε.
2
Ελέγξτε τον πράσινο διακόπτη
Ο πράσινος διακόπτης δείχνει ότι ο συνεργάτης είναι ενεργός.
1
2
Πώς τον απενεργοποιείτε
3
Πατήστε τον ίδιο διακόπτη
Ο διακόπτης αλλάζει από πράσινος σε γκρι.
4
Επιβεβαιώστε τη νέα κατάσταση
Ο γκρι διακόπτης δείχνει ότι ο συνεργάτης είναι απενεργοποιημένος.
3
4
Μπορείτε να τον ενεργοποιήσετε ξανά
Πατήστε ξανά τον γκρι διακόπτη. Όταν γίνει πράσινος, ο συνεργάτης είναι ξανά ενεργός.
Δεν διαγράφεται
Η απενεργοποίηση δεν διαγράφει τον συνεργάτη ή τα στοιχεία του. Αλλάζει μόνο την κατάστασή του.